Om mig

Jeg hedder Eline og er uddannet processionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Jeg har over 10 års erfaring med at arbejde med klimavenlig mad og børn.
Jeg har arbejdet som kok, underviser og projektleder for blandt andet Haver Til Maver, Fonden Roskilde Festival, Askovfonden, Frugtformidlingen og i flere daginstitutioner.
Jeg er blevet udnævnt til smagsambassadør for forskningsprojektet ”Smag for livet” for min tilgang til madformidling.
Læs mere om projektet her
Mad
Jeg leverer ikke catering, men kan hyres til at lave spiselige inspiration med grøntsager i fokus. Jeg laver fx ”Markmiddage” med Godis Grønt i Lejre og kan hyres som ”huskok” til retreats, kurser og events.


Af Moa Nordahl
Workshops
Jeg er uddannet proffessionsbachelor i ernæring og sundhed og har arbejdet med mad og grøntsager siden jeg som 13 årig havde mit første job gulerodsluger. Siden har jeg arbejdet som kok, underviser og projektleder hos bl.a. Haver Til Maver, Fonden Roskilde Festival og Frugtformidlingen.
Jeg laver workshops, hvor vi enten laver mad sammen eller snakker sammen. Jeg har blandt andet lavet følgende workshops
Børn og bålmad
for køkkenpersonale i daginstitutioner i Roskilde
Klimavenlig mad til børn
for køkkenpersonale i daginstitutioner i Greve
Klimavenlig fællesspisning
for kollegier og folkekøkkener i Valby kommune. Læs mere om projektet her.
Foredrag
Jeg holder foredrag om mad og børn. Her er et par eksempler:
Klimavenlig familiemad
for deltagere på Familielejr med Maj My og Kristian Humaidan.
Klimavenlig mad
på en række biblioteker og forsamlingshuse
Kommunikation til forældre
for køkkenpersonale i daginstitutioner i Gentofte Kommune.

Af Moa Nordahl

Af Moa Nordahl
Undervisning
Jeg underviser børn og unge i at lave mad. Jeg har blandt andet været gæsteunderviser for Karoline Trier, Frugtformidlingen og Solrød Ungdomskole.
Jeg underviser også voksne i at have børn med i køkkenet.
Som en alternativ undervisningsform, har jeg desuden organiseret social madlavning og fællesspisning hos Askov Fonden KBH+, som er et kulturhus for socialt udsatte unge på ydre Nørrebro. Her har jeg også lavet online madlavningsshow under corona-nedlukningen i foråret 2020. Se anmeldelse af mit show her, samt Altingets artikel om arbejdet her.
Mine kunder er blandt andre:
Lokale og anlægsfonden
Jeg er udviklingskonsulent hos Lokale og anlægsfonden, hvor jeg er tilknyttet projektet “Fælleskøkkener i fritidslivet”. Jeg rådgiver i, hvordan man indretter køkkener og organiserer fælles madlavning og fællesspisning. Læs om projektet her
Valby Lokaludvalg
Jeg laver workshops i klimavenlig mad for kollegier, folkekøkkener og boligforeninger, samt illusterede materialer om klimavenlig mad. Læs om projektet her
Daginstitutioner fra Greve, Køge og Roskilde kommune
Jeg laver kurser og events med bålmad og klimavenlig mad. Mest for daginstitutioner, men også for alle mulige andre bl.a. i samarbejde med landbruget Godis Grønt. Jeg har skrevet “Håndbog bålmad til daginstitutioner” som er undervisningsmateriale til mine bålkurser.