Inspiration til daginstitutioner og børnefamiler

Mad

Jeg leverer ikke catering, men kan hyres til at lave spiselige inspiration med grøntsager i fokus. Jeg laver fx ”Markmiddage” med Godis Grønt i Lejre og kan hyres som ”huskok” til retreats, kurser og events.

Workshops 

Jeg er uddannet proffessionsbachelor i ernæring og sundhed og har arbejdet med mad og grøntsager siden jeg  som 13 årig havde mit første job gulerodsluger. Siden har jeg arbejdet som kok, underviser og projektleder hos bl.a. Haver Til Maver, Fonden Roskilde Festival og Frugtformidlingen. 

Jeg laver workshops, hvor vi enten laver mad sammen eller snakker sammen. Jeg har blandt andet lavet følgende workshops

Børn og bålmad

for køkkenpersonale i daginstitutioner i Roskilde

Klimavenlig mad til børn

for køkkenpersonale i daginstitutioner i Greve 

Klimavenlig fællesspisning

for kollegier og folkekøkkener i Valby kommune. Læs mere om projektet her.

Foredrag 

Jeg holder foredrag om mad og børn. Her er et par eksempler:

Klimavenlig familiemad

for deltagere på Familielejr med Maj My og Kristian Humaidan.

Klimavenlig mad

på en række biblioteker og forsamlingshuse

Kommunikation til forældre

for køkkenpersonale i daginstitutioner i Gentofte Kommune.

Undervisning

Jeg underviser børn og unge i at lave mad. Jeg har blandt andet været gæsteunderviser for Karoline Trier, Frugtformidlingen og Solrød Ungdomskole.

Jeg underviser også voksne i at have børn med i køkkenet.

Som en alternativ undervisningsform, har jeg desuden organiseret social madlavning og fællesspisning hos Askov Fonden KBH+, som er et kulturhus for socialt udsatte unge på ydre Nørrebro. Her har jeg også lavet online madlavningsshow under corona-nedlukningen i foråret 2020. Se anmeldelse af mit show her, samt Altingets artikel om arbejdet her.