Inspiration til daginstitutioner og børnefamiler
Mad
Jeg leverer ikke catering, men kan hyres til at lave spiselige inspiration med grøntsager i fokus. Jeg laver fx ”Markmiddage” med Godis Grønt i Lejre og kan hyres som ”huskok” til retreats, kurser og events.


Workshops
Jeg er uddannet proffessionsbachelor i ernæring og sundhed og har arbejdet med mad og grøntsager siden jeg som 13 årig havde mit første job gulerodsluger. Siden har jeg arbejdet som kok, underviser og projektleder hos bl.a. Haver Til Maver, Fonden Roskilde Festival og Frugtformidlingen.
Jeg laver workshops, hvor vi enten laver mad sammen eller snakker sammen. Jeg har blandt andet lavet følgende workshops
Børn og bålmad
for køkkenpersonale i daginstitutioner i Roskilde
Klimavenlig mad til børn
for køkkenpersonale i daginstitutioner i Greve
Klimavenlig fællesspisning
for kollegier og folkekøkkener i Valby kommune. Læs mere om projektet her.

Foredrag
Jeg holder foredrag om mad og børn. Her er et par eksempler:
Klimavenlig familiemad
for deltagere på Familielejr med Maj My og Kristian Humaidan.
Klimavenlig mad
på en række biblioteker og forsamlingshuse
Kommunikation til forældre
for køkkenpersonale i daginstitutioner i Gentofte Kommune.
Undervisning
Jeg underviser børn og unge i at lave mad. Jeg har blandt andet været gæsteunderviser for Karoline Trier, Frugtformidlingen og Solrød Ungdomskole.
Jeg underviser også voksne i at have børn med i køkkenet.
Som en alternativ undervisningsform, har jeg desuden organiseret social madlavning og fællesspisning hos Askov Fonden KBH+, som er et kulturhus for socialt udsatte unge på ydre Nørrebro. Her har jeg også lavet online madlavningsshow under corona-nedlukningen i foråret 2020. Se anmeldelse af mit show her, samt Altingets artikel om arbejdet her.
